Sunday, 11 March 2012

KEM PENGAWAS 2012

Hi ,
seriously memang penat =,= tapi best memang best tabik lah dekat kakak-2 form 6 and form 5
rasenye walaupun last minute diorang buat camping ni...
camping ni memang berjalan dengan lancar !
mula-2 ade icebreaking i like it !
hihi macam macam cikgu suruh buat ,
syiera satu group dengan kakak CHIAM ZI EN , kakak TAN ... , kakak SIA ... , kakak JAIKO , kakak AZIERA , KUMUTHAN , KEVIN , NANTINI , KUGAN .
Group [strawberry] hihi tak sangka semua pertandingan yang diadakan kiteorang mesti MENANG !
dieorang kate sebab group kiteorang berkerjasama tak macam group lain ,
oupp..sorry ye kakak semua kalau saya ade buat silapataupun saya tidak memberi kerjasama ,
rasenye just mase exploress tu saja saya kurang beri krjasama..sebab saya sangat letih...
lastly , HYM thank you sebab datang jugak KEM PENGAWAS tahun ni...
saya ingat awak tidak datang , walaupun awak ade tuisyen hari sabtu hari tuhh...
I'LL MISS YOU HYM <3

p/s : jangan lah keluar dari SMKTAR .... :'(


Thanks for reading :)