Thursday, 22 December 2011

howl - Parrot lyrics

To ojechorom dashi guribsumnida
Bogo shiphun mam juljido anunji
Jakkuman gudega to orumnida

Hearyo bolsurog do nunmulnamnida
Humchyone bwado hurunun nunmure
Giogi to darun gioguro bonjyo
Aphuge nal ullimnida

Badungodman issoso negen huhoepuninde
Junge obnun nal guden to ijulka gobina

Saranghamnida nan nan saranghamnida
Gudeyege beun manhgo manhun maldul junge
I marhana ibborudchorom na
Jungolgorimnida honja babochorom
Mianhamnida cham cham mianhamnida
Dwinujun i malkaji mianhajiman
Yomchiobshi gudel gidarimnida
Hengyo neirun doraolka
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/h/howl/engmuse_parrot.html ]
Guderan sejangi bijobgin hessodo
Johassumnida hengboghessumnida
Ibyorul mollatdon yongwonul midotdon gunallo na kumerado

Doragalsu itdamyon ne maumul moaso
Ne gasumul doroso da guderul jultende

Saranghamnida nan nan saranghamnida
Gudeyege beun manhgo manhun maldul junge
I marhana ibborudchorom na
Jungolgorimnida honja babochorom
Mianhamnida cham cham mianhamnida
Dwinujun i malkaji mianhajiman
Yomchiobshi gudel gidarimnida
Hengyo neirun doraolka

I maum
Kuthne guden molla olsu obsodo
Gudega byonhe donunnan anirado
Bullobogo dashi bullobomnida
Engmusechorom gude irum
Gude sarangman irohge
Thanks for reading :)

Tuesday, 20 December 2011

c0meback sch0ol for 2012...

Assalamuailakum...

dah tak lame dah nax bukak SEKOLAH balek hump....
puas cuti ni ''very tired'' hehe biase la kenduri kawen bukan kenduri  doa selamat....
haish...tahun ni abg aku sorang dah kawen ,
adoiyy , aku lak macam biase la ashek dok depan LAPTOP jekk huhu...
aik...dah melencong dari tajuk ni hihi...
ok la aku nak share pasal school la pulak...

hrmm,,,aku takot sangat2 pasal nak bukak school dah ni....
nak tahu kenape ??
tulah mey aku cite sikit....

1) aku tukar kelas , so aku takde ramai kawan kat kelas baru...
2) aku tak tahu nak duduk dengan sape tahun depan sbb kawan aku kate
    semua budak perempuan kelas tu dah ak partner....aku je yang tak de lagi....
3) nanti aku sorang jep ''pengawas perempuan (melayu)'' dalam kelas tu...
4) aku sedeh sangat kalau kawan aku yang paling baik ngan aku nak pindah....
    so alyn ak mintak sangat jangan la pindah nnti aku sunyi.... =.=
5) aku takot tak de orang nax kawan ngan aku bile aku dah masok kelas tuh =.=
    aku takot diorg tak terime aku....
6) aku tak tahu sameade aku dapat menyesuaikn diri ataupun tidak...
7) aku takot tak dapat kejar ape yang cikgu ajar lagi2 kalau pasal subjek
    ''math n science''....
8) kalaw aku tak dapat kejar matapelajaran tuhh aku nak tanye kat sape ??
    (sbb aku tak de kawan kat kelas tuhh)


ok lah guys ,
tu jep yang aku sempat write kat post ni...
so thanx sudi bace semua yang aku tulis kat atas ni....

buhbyee !!!!


                                                                                                                syiera haisa ,





Thanks for reading :)

love XoXo



‎~ What Every Girl Want To Hear From A Boy ~

Girl ~~ Thanks for the fun day .
Boy ~~ No problem .
Girl ~~ Can I ask you a few questions ?
Boy ~~ Sure O.O
Girl ~~ And . . .
Girl ~~ Be Honest .
Girl ~~ Have I ever crossed your mind ?

Boy ~~ No .
Girl ~~ Do you like me ?
Boy ~~ No .
Girl ~~ Do you want me ?
Boy ~~ No .
Girl ~~ Would you cry if i left ?
Boy ~~ No .
Girl ~~ Would you life for me ?
Boy ~~ No .
Girl ~~ Would you do anything for me ?
Boy ~~ No .
Girl ~~ Choose me or you life ?
Boy ~~ My life .

The Girl ran away in shock depression . The Boy ran after her and told her . . .

♥ The reason you never crossed in my mind because " You Always In My Mind " .
♥ The reason why i don't like you is because " I Love You "
♥ The reason i don't want it because " I Need You "
♥ The reason why i wouldn't cry if left " Because I'll Die If You Left "
♥ The reason i wouldn't live for you is because " I Would Die For You "
♥ The reason i'm not willing to do anything for you is because " I Would Do Everything For You . "
♥ The reason i choose my life is because " You Are My Life " :)

~ The End ~ :D

Thanks for reading :)

Saturday, 10 December 2011

card reader !!!

hish !
mne card reader ak nyh !!!
please comeback dear...........


Thanks for reading :)

Wednesday, 7 December 2011

lurve..

My debt to you, Belovèd,
Is one I cannot pay
In any coin of any realm
On any reckoning day.

Thanks for reading :)

Tuesday, 6 December 2011

4shared2 !!

huhu....
   penat giler na tunggu d0wnl0ud lagu !
huish''''''''''' lol'z !
Thanks for reading :)

Sunday, 4 December 2011

유키스 (U-KISS) - 0330 MV

my favourite s0ng ! haha sdey punye lgu.....
P/S : walawpon menyedekn saia ttap suke lgu ny.....
Thanks for reading :)

Saturday, 3 December 2011

yunk ny pon saia take pic cndiri kat QUEENSBAY p.pinang....
Thanks for reading :)

cantek tax saia take cndiri dry atas jambatan pulau pinang !
Thanks for reading :)

kne mara slalu2 hihi..

sedey nye ak kne mara ngan my bro ! 
   errr.....gile arhh ! ak pon pnat jugax pike lha ckit pon jadi lha !
        hummmp ! :( knape lha naseb ak jadi gini
p/s : tpy pape pon dye still mybro nax wat cmne ann,,,,
       TERIMA lha seade nye ....

Thanks for reading :)

me and my bestie ! :))

salam alyn ko still nax kawan ngan ak kep ? ko dh laen dh skunk ny ak rse nape ea....
ko mara ke ko mrjok ke kat sedeh doh ak ! :(




Thanks for reading :)