Tuesday, 24 July 2012

FELLING

Haha macam-macam fell ade sekarang huh =='
'gembira' ade 'exited' ade 'gelisah' ade 'risau' ade 'terharu' pun ye hihi..entah lah tak tahu nak cakap macam mane kehkeh tapi aku memang bersyukur sangat-sangat sebab ape yang aku nak sangat selama ni aku dah dapat tapi bile dah dapat tu mulalah timbul macam macam perasaan hehe ape ea..orang kate perasaan yang bercampur-baur..
kalau korang jadi aku pun mesti korang macam aku jugak !
lol..nervous lah hikhik!
pape pon terima kasih lah yang buatkan mimpi aku jadi kenyataan sayang korang.
Tapi really memang aku rase bende tu macam mimpi hmmmmmmm,,,,aku takkan lupakan korang [kakak & abang yang bertanggungjawab mejaga pengawas]
aku sure akan rindu korang haha
yeeee...tahun depan ramai kawan aku akan jadi pengawas !
aku dah ade geng kihkihkih..
ade yang tak nak tapi aku paksa dia juga hah jahatkan..
aku really tak boleh lupa yang aku pernah 1 group dengan dia lol
tah hape-hape kan aku nih ^^
1 more thing ! aku harap sangat diorang buat kem pengawas tu lagi kahkahkah
tapi kalau buat lagi harap-harap ramai lah yang join okehh !




P/S=menangis sebenarnye nih hihi tapi mate yang menangis bukan jari pon lalalala...babai 
ASSALAMUALAIKUM <3
Thanks for reading :)

Thursday, 3 May 2012

生日快乐

Hai Assalamualaikum , dah lama tak main post-post nih..
hari ini hari yang istimewa budak tuhh , memanglah istimewa dah hari birthday dia hihi..
aku nak wish tapi takut haha...memang lah kalau face to face kan sape berani memang aku tabik dia !
so, aku just wish kat facebook jelah...
haha takde pengalaman wish birthday lah katekan.. XD
生日快乐 <3
hahahaha.....aku dah tak tahu nak cakap ape lagi dah bile dia like post aku...
aku happy gile-gile mase tuh rase macam nak gugur je jantung aku hikhik..
aku tak seberani AISYAH HAZLAN dia bagi YEOW CONG CHIN chocolate sweet sangat-sangat..
jeles aku..
yeaw chong chin lain budak tuh lain ramai peminat..
maklum lah artis kpop kat sekolah
mesti ramai yang macam aku ..
aku tak suke lah kenape aku jadi fans dia jugak haha tak fahamm..
aku jeles sangat kat orang yang birthday dia sama ngan budak tuh =,=
haha tiba-tiba lak terkeluar air mata jangan lah keluar menbazir ishk !
dah lah byebye ...

Thanks for reading :)

Sunday, 11 March 2012

KEM PENGAWAS 2012

Hi ,
seriously memang penat =,= tapi best memang best tabik lah dekat kakak-2 form 6 and form 5
rasenye walaupun last minute diorang buat camping ni...
camping ni memang berjalan dengan lancar !
mula-2 ade icebreaking i like it !
hihi macam macam cikgu suruh buat ,
syiera satu group dengan kakak CHIAM ZI EN , kakak TAN ... , kakak SIA ... , kakak JAIKO , kakak AZIERA , KUMUTHAN , KEVIN , NANTINI , KUGAN .
Group [strawberry] hihi tak sangka semua pertandingan yang diadakan kiteorang mesti MENANG !
dieorang kate sebab group kiteorang berkerjasama tak macam group lain ,
oupp..sorry ye kakak semua kalau saya ade buat silapataupun saya tidak memberi kerjasama ,
rasenye just mase exploress tu saja saya kurang beri krjasama..sebab saya sangat letih...
lastly , HYM thank you sebab datang jugak KEM PENGAWAS tahun ni...
saya ingat awak tidak datang , walaupun awak ade tuisyen hari sabtu hari tuhh...
I'LL MISS YOU HYM <3

p/s : jangan lah keluar dari SMKTAR .... :'(


Thanks for reading :)

Friday, 17 February 2012

JANGAN OVER SANGAT BOLEH TAK ?

hello to all blogger :)
hari syiera nak cite lah pasal sorang budak / kawan syiera kat blogger .
tahu tak haduyy memang syiera tension dengan kawan syiera tuhh .
hrmm..#foryangterase#
wehh..kawan kau tahu tak kau tuhh ade tabiat kurang ajar / suke cemburu !
weh kawan kalau seseorang tuhh memang lebih dari kau kawan kau memang akan cemburu gila ea???
just see dia just lebih satu dua markah jepp aripada kau ttapi kau ttap nak cikgu sama kan markah dia ngan kau pe ce bro !
dah lah aku malas nak cakap ape-ape dah lah buhbye..


Thanks for reading :)

Friday, 20 January 2012

FEEL TO DO A HOMEWORK ^_^

HAI ...
hari ni syiera boring so ape lagi memBLOGGER jelah.... hihi
hari ni syiera want to tell about my HOMEWORK ^_^
haha , biasela syiera ni kan tak lah rajin sangat tapi allhamdulillah dapat juga syiera siap kan kerja-2 tu semua
tu yang syiera langsung tak bukak lappy syiera sebab-nye HOMEWORK banyak sangat hihi....
syiera nak jadi budak bijak macam abang-2 syiera yang lain huhu...
syiera bukak lappy ni pon sebab nak download lagu pastu jauh la dah tersasar-nye niat syiera ni hihi...
nak taw tak syiera dapat komputer 1 MALAYSIA free-2 je kot hihi
ramai yang jeles kat syiera syiera kate alah takpe masih ade banyak peluang untuk dapat komputer 1 MALAYSIA tuh...
tapi pape pon terima kasih la cikgu LIM SIONG FUI sebab pilih syiera
and HAPPY CHINESES NEW YEAR ^_^
cuti 1 minggu haha mak ade kate nak pergi KUALA LUMPUR baru perancangan je ..
manelah tahu abah syiera tu bukan-nye suke berjalan mmmm.....
and for all my friend also who knao me HAPPY HOLIDAY seminggu je jangan lame-lame huhu okey lah syiera dah penat nak pergi ke tab lain pulak buhbye :)

                                                                                              ASSALAMUALAIKUM ,
Thanks for reading :)

Saturday, 14 January 2012

FACEBOOK

ASSALAMUALAIKUM...
first sekali I'M SORRY TO SAY yeah ladies and gentleman ,
syiera nak terus terang dengan you all ..
kenape la ramai sngat orang yang berFB merungut sana sini sebab nye ---> ade orang mintak kapel !
errr....gedik taw tak sangat gedik ! menyampah betol !
syiera bukannye ape tapi diorang tuh macam nak tunjuk yang diorang tuh sangat laku !
err...tolong lah jage la maruah sendiri ! syiera bukanny jeles tapi ,ah tak taw la macam mane nak cakap !
terase macam ish tak tahu la nak kate macam mane !
kalau nak terime terime jela , kalau tak nak terima jes stop it ! tak payah lah susah-2 taip kat waall FB sendiri ...
korang fikir lah siket pasal perasaan orang yang dah memang sukekan kau tuh ! kalau kau tak nak jes text kan kat dia jangan la nak buat orang lain semua tahu yang budak mane yang mintak kapel ngan kau tuh =.=
yang tak tahan nyeh taip macam nak mintak tapak kaki aku je weh !
korang tak kesian ke kat orang yang tulus mencintai kau tuh tak kire lah dia tuh TAK handsome ke TAK cantik ke janji dia suke kau dengan ikhlas !
kecuali kalau orang tuh wat pape kat kau !
kalae jes mintak nomber tuh biase la syiera pon selalu bukan seorang !
walaupon ramai orang yang syiera tak kenal text syiera pernah syiera tak balas kecuali lah kalau lappy syiera rosak ,
sorry to say lah syiera tak maksudkan sape-2 pon dalam post ny tapi yang rase macam dia pernah buat bende macam ny syiera mintak sangat pergi lah mintak maaf dengan dia YA ALLAH , teruk balasan yang akan diberikan kepada orang yang mengaibkan seseorang . kalau susah sngat nak jumpe jes text die and say sorry
susah ke ??
syiera rase senang je kan .
and lagi satu syiera nak bagitahu orang yang diaibkan yang dimaksud kan bukan lah syiera . ok !
    ni nasihat untuk semua kesian orang yang diaibkan tuhh.....susah tau nak mintak nombor telefon orang sembarangan nih !                     ASSALAMUALAIKUM .. :)                                                     
Thanks for reading :)

Thursday, 22 December 2011

howl - Parrot lyrics

To ojechorom dashi guribsumnida
Bogo shiphun mam juljido anunji
Jakkuman gudega to orumnida

Hearyo bolsurog do nunmulnamnida
Humchyone bwado hurunun nunmure
Giogi to darun gioguro bonjyo
Aphuge nal ullimnida

Badungodman issoso negen huhoepuninde
Junge obnun nal guden to ijulka gobina

Saranghamnida nan nan saranghamnida
Gudeyege beun manhgo manhun maldul junge
I marhana ibborudchorom na
Jungolgorimnida honja babochorom
Mianhamnida cham cham mianhamnida
Dwinujun i malkaji mianhajiman
Yomchiobshi gudel gidarimnida
Hengyo neirun doraolka
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/h/howl/engmuse_parrot.html ]
Guderan sejangi bijobgin hessodo
Johassumnida hengboghessumnida
Ibyorul mollatdon yongwonul midotdon gunallo na kumerado

Doragalsu itdamyon ne maumul moaso
Ne gasumul doroso da guderul jultende

Saranghamnida nan nan saranghamnida
Gudeyege beun manhgo manhun maldul junge
I marhana ibborudchorom na
Jungolgorimnida honja babochorom
Mianhamnida cham cham mianhamnida
Dwinujun i malkaji mianhajiman
Yomchiobshi gudel gidarimnida
Hengyo neirun doraolka

I maum
Kuthne guden molla olsu obsodo
Gudega byonhe donunnan anirado
Bullobogo dashi bullobomnida
Engmusechorom gude irum
Gude sarangman irohge
Thanks for reading :)