Tuesday, 24 July 2012

FELLING

Haha macam-macam fell ade sekarang huh =='
'gembira' ade 'exited' ade 'gelisah' ade 'risau' ade 'terharu' pun ye hihi..entah lah tak tahu nak cakap macam mane kehkeh tapi aku memang bersyukur sangat-sangat sebab ape yang aku nak sangat selama ni aku dah dapat tapi bile dah dapat tu mulalah timbul macam macam perasaan hehe ape ea..orang kate perasaan yang bercampur-baur..
kalau korang jadi aku pun mesti korang macam aku jugak !
lol..nervous lah hikhik!
pape pon terima kasih lah yang buatkan mimpi aku jadi kenyataan sayang korang.
Tapi really memang aku rase bende tu macam mimpi hmmmmmmm,,,,aku takkan lupakan korang [kakak & abang yang bertanggungjawab mejaga pengawas]
aku sure akan rindu korang haha
yeeee...tahun depan ramai kawan aku akan jadi pengawas !
aku dah ade geng kihkihkih..
ade yang tak nak tapi aku paksa dia juga hah jahatkan..
aku really tak boleh lupa yang aku pernah 1 group dengan dia lol
tah hape-hape kan aku nih ^^
1 more thing ! aku harap sangat diorang buat kem pengawas tu lagi kahkahkah
tapi kalau buat lagi harap-harap ramai lah yang join okehh !




P/S=menangis sebenarnye nih hihi tapi mate yang menangis bukan jari pon lalalala...babai 
ASSALAMUALAIKUM <3
Thanks for reading :)