Friday, 20 January 2012

FEEL TO DO A HOMEWORK ^_^

HAI ...
hari ni syiera boring so ape lagi memBLOGGER jelah.... hihi
hari ni syiera want to tell about my HOMEWORK ^_^
haha , biasela syiera ni kan tak lah rajin sangat tapi allhamdulillah dapat juga syiera siap kan kerja-2 tu semua
tu yang syiera langsung tak bukak lappy syiera sebab-nye HOMEWORK banyak sangat hihi....
syiera nak jadi budak bijak macam abang-2 syiera yang lain huhu...
syiera bukak lappy ni pon sebab nak download lagu pastu jauh la dah tersasar-nye niat syiera ni hihi...
nak taw tak syiera dapat komputer 1 MALAYSIA free-2 je kot hihi
ramai yang jeles kat syiera syiera kate alah takpe masih ade banyak peluang untuk dapat komputer 1 MALAYSIA tuh...
tapi pape pon terima kasih la cikgu LIM SIONG FUI sebab pilih syiera
and HAPPY CHINESES NEW YEAR ^_^
cuti 1 minggu haha mak ade kate nak pergi KUALA LUMPUR baru perancangan je ..
manelah tahu abah syiera tu bukan-nye suke berjalan mmmm.....
and for all my friend also who knao me HAPPY HOLIDAY seminggu je jangan lame-lame huhu okey lah syiera dah penat nak pergi ke tab lain pulak buhbye :)

                                                                                              ASSALAMUALAIKUM ,
Thanks for reading :)

Saturday, 14 January 2012

FACEBOOK

ASSALAMUALAIKUM...
first sekali I'M SORRY TO SAY yeah ladies and gentleman ,
syiera nak terus terang dengan you all ..
kenape la ramai sngat orang yang berFB merungut sana sini sebab nye ---> ade orang mintak kapel !
errr....gedik taw tak sangat gedik ! menyampah betol !
syiera bukannye ape tapi diorang tuh macam nak tunjuk yang diorang tuh sangat laku !
err...tolong lah jage la maruah sendiri ! syiera bukanny jeles tapi ,ah tak taw la macam mane nak cakap !
terase macam ish tak tahu la nak kate macam mane !
kalau nak terime terime jela , kalau tak nak terima jes stop it ! tak payah lah susah-2 taip kat waall FB sendiri ...
korang fikir lah siket pasal perasaan orang yang dah memang sukekan kau tuh ! kalau kau tak nak jes text kan kat dia jangan la nak buat orang lain semua tahu yang budak mane yang mintak kapel ngan kau tuh =.=
yang tak tahan nyeh taip macam nak mintak tapak kaki aku je weh !
korang tak kesian ke kat orang yang tulus mencintai kau tuh tak kire lah dia tuh TAK handsome ke TAK cantik ke janji dia suke kau dengan ikhlas !
kecuali kalau orang tuh wat pape kat kau !
kalae jes mintak nomber tuh biase la syiera pon selalu bukan seorang !
walaupon ramai orang yang syiera tak kenal text syiera pernah syiera tak balas kecuali lah kalau lappy syiera rosak ,
sorry to say lah syiera tak maksudkan sape-2 pon dalam post ny tapi yang rase macam dia pernah buat bende macam ny syiera mintak sangat pergi lah mintak maaf dengan dia YA ALLAH , teruk balasan yang akan diberikan kepada orang yang mengaibkan seseorang . kalau susah sngat nak jumpe jes text die and say sorry
susah ke ??
syiera rase senang je kan .
and lagi satu syiera nak bagitahu orang yang diaibkan yang dimaksud kan bukan lah syiera . ok !
    ni nasihat untuk semua kesian orang yang diaibkan tuhh.....susah tau nak mintak nombor telefon orang sembarangan nih !                     ASSALAMUALAIKUM .. :)                                                     
Thanks for reading :)