Thursday, 3 May 2012

生日快乐

Hai Assalamualaikum , dah lama tak main post-post nih..
hari ini hari yang istimewa budak tuhh , memanglah istimewa dah hari birthday dia hihi..
aku nak wish tapi takut haha...memang lah kalau face to face kan sape berani memang aku tabik dia !
so, aku just wish kat facebook jelah...
haha takde pengalaman wish birthday lah katekan.. XD
生日快乐 <3
hahahaha.....aku dah tak tahu nak cakap ape lagi dah bile dia like post aku...
aku happy gile-gile mase tuh rase macam nak gugur je jantung aku hikhik..
aku tak seberani AISYAH HAZLAN dia bagi YEOW CONG CHIN chocolate sweet sangat-sangat..
jeles aku..
yeaw chong chin lain budak tuh lain ramai peminat..
maklum lah artis kpop kat sekolah
mesti ramai yang macam aku ..
aku tak suke lah kenape aku jadi fans dia jugak haha tak fahamm..
aku jeles sangat kat orang yang birthday dia sama ngan budak tuh =,=
haha tiba-tiba lak terkeluar air mata jangan lah keluar menbazir ishk !
dah lah byebye ...

Thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment