Saturday, 14 January 2012

FACEBOOK

ASSALAMUALAIKUM...
first sekali I'M SORRY TO SAY yeah ladies and gentleman ,
syiera nak terus terang dengan you all ..
kenape la ramai sngat orang yang berFB merungut sana sini sebab nye ---> ade orang mintak kapel !
errr....gedik taw tak sangat gedik ! menyampah betol !
syiera bukannye ape tapi diorang tuh macam nak tunjuk yang diorang tuh sangat laku !
err...tolong lah jage la maruah sendiri ! syiera bukanny jeles tapi ,ah tak taw la macam mane nak cakap !
terase macam ish tak tahu la nak kate macam mane !
kalau nak terime terime jela , kalau tak nak terima jes stop it ! tak payah lah susah-2 taip kat waall FB sendiri ...
korang fikir lah siket pasal perasaan orang yang dah memang sukekan kau tuh ! kalau kau tak nak jes text kan kat dia jangan la nak buat orang lain semua tahu yang budak mane yang mintak kapel ngan kau tuh =.=
yang tak tahan nyeh taip macam nak mintak tapak kaki aku je weh !
korang tak kesian ke kat orang yang tulus mencintai kau tuh tak kire lah dia tuh TAK handsome ke TAK cantik ke janji dia suke kau dengan ikhlas !
kecuali kalau orang tuh wat pape kat kau !
kalae jes mintak nomber tuh biase la syiera pon selalu bukan seorang !
walaupon ramai orang yang syiera tak kenal text syiera pernah syiera tak balas kecuali lah kalau lappy syiera rosak ,
sorry to say lah syiera tak maksudkan sape-2 pon dalam post ny tapi yang rase macam dia pernah buat bende macam ny syiera mintak sangat pergi lah mintak maaf dengan dia YA ALLAH , teruk balasan yang akan diberikan kepada orang yang mengaibkan seseorang . kalau susah sngat nak jumpe jes text die and say sorry
susah ke ??
syiera rase senang je kan .
and lagi satu syiera nak bagitahu orang yang diaibkan yang dimaksud kan bukan lah syiera . ok !
    ni nasihat untuk semua kesian orang yang diaibkan tuhh.....susah tau nak mintak nombor telefon orang sembarangan nih !                     ASSALAMUALAIKUM .. :)                                                     
Thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment