Friday, 20 January 2012

FEEL TO DO A HOMEWORK ^_^

HAI ...
hari ni syiera boring so ape lagi memBLOGGER jelah.... hihi
hari ni syiera want to tell about my HOMEWORK ^_^
haha , biasela syiera ni kan tak lah rajin sangat tapi allhamdulillah dapat juga syiera siap kan kerja-2 tu semua
tu yang syiera langsung tak bukak lappy syiera sebab-nye HOMEWORK banyak sangat hihi....
syiera nak jadi budak bijak macam abang-2 syiera yang lain huhu...
syiera bukak lappy ni pon sebab nak download lagu pastu jauh la dah tersasar-nye niat syiera ni hihi...
nak taw tak syiera dapat komputer 1 MALAYSIA free-2 je kot hihi
ramai yang jeles kat syiera syiera kate alah takpe masih ade banyak peluang untuk dapat komputer 1 MALAYSIA tuh...
tapi pape pon terima kasih la cikgu LIM SIONG FUI sebab pilih syiera
and HAPPY CHINESES NEW YEAR ^_^
cuti 1 minggu haha mak ade kate nak pergi KUALA LUMPUR baru perancangan je ..
manelah tahu abah syiera tu bukan-nye suke berjalan mmmm.....
and for all my friend also who knao me HAPPY HOLIDAY seminggu je jangan lame-lame huhu okey lah syiera dah penat nak pergi ke tab lain pulak buhbye :)

                                                                                              ASSALAMUALAIKUM ,
Thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment