Friday, 17 February 2012

JANGAN OVER SANGAT BOLEH TAK ?

hello to all blogger :)
hari syiera nak cite lah pasal sorang budak / kawan syiera kat blogger .
tahu tak haduyy memang syiera tension dengan kawan syiera tuhh .
hrmm..#foryangterase#
wehh..kawan kau tahu tak kau tuhh ade tabiat kurang ajar / suke cemburu !
weh kawan kalau seseorang tuhh memang lebih dari kau kawan kau memang akan cemburu gila ea???
just see dia just lebih satu dua markah jepp aripada kau ttapi kau ttap nak cikgu sama kan markah dia ngan kau pe ce bro !
dah lah aku malas nak cakap ape-ape dah lah buhbye..


Thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment